Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Underbara Claras fotoutmaning: Fånga februari – 1. Mössan.

Deltar Underbara Claras fotoutmaning!

Mössan är ju spännande att tolka, för jag använder sällan eller aldrig mössa. Däremot tycker jag om att låta djuren i familjen ha tomteluva som ändå borde falla under kategorin mössa, på julafton varje år. Katten Pia som inte har någon mössa lever tyvärr inte längre. Med min hund Skilla och katten Bossen håller ställningarna.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.