Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #15.

Beskriv din mest idealiska dag från början till slut.

Jag går upp, tar en promenad med Skilla. Kommer hem och duschar samt fixar i ordning mig för dagen. Äter lite frukost på balkongen i solen, värmen som slår mot mig är helt magisk. Kanske läser jag en bok medan Skilla ligger och värmer sig i solen. Allt känns bra det är sommar! Efter detta åker vi kanske ut till Björn I Kniva, dricker kaffe i solen. Tar kanske en promenad, och på kvällen blir det ett bad i dammen i Kniva. Efteråt blir det en öl i kvällssolen.

Skulle ju beskriva en idealisk dag, då är det sommar för mig.

6 Comments

  1. Låter som en härlig dag. Jag hade nog tänkt något liknande. En härlig promenad. Ner till stranden någon timme. Hem och duscha, slappa lite. Fixa till sig och ut med vänner på kvällen. Gärna lite bubbel och en takbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.