Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Underbara Claras fotoutmaning: Fånga februari – 14. Min kärlek.

Deltar Underbara Claras fotoutmaning!

Älskade Skilla.

Är så klart till William, Skilla och min familj. Vänner och andra som fått mitt hjärta! Jag älskar verkligen samtliga, ren och skär kärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.