Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Underbara Claras fotoutmaning: Fånga februari – 16. Mitt i prick.

Deltar Underbara Claras fotoutmaning!

Lite kul att denna rubrik kom två dagar i rad för mig. Dä jag har min varje dag året runt utmaning. Men ja jag får väl säga som igår, enda träffsäkra Mitt i prick är definitivt när man satt punkt för något.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: