Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Newport- Handdukar.

Fick hem två badhanddukar och två handdukar idag. Gråa från Newport verkligen jättefina och mjuka.

14 Comments

  1. åh vad mysigt med nya handdukar, mjuka handdukar är ju så mysigt, önskade mig och fick rosa lite mindre handdukar i julklapp som jag verkligen tycker är super bra martial på med ^^

  2. Härligt med nya handdukar. Borde verkligen rensa ut i mina skåp, tror hälften av alla som vi använder är från 2005 när jag flyttade hemifrån. Men så länge de luktar gott och man blir torr av dem så fyller de väl sin funktion

  3. Så fina handdukarna är. Har själv aldrig hört talas om märket Newport. Ser så sköna ut. Jag har ett badlakan från rituals vilket jag älskar.

  4. Så roligt med nya handdukar och dom var ju också väldigt snygga! Behöver också köpa nya handdukar, blev sugen på att testa dessa så tack för tips ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: