Dark Mode Off / On
Fika & måltider

En leverans med Smakbox.

Imorse fick jag hem en leverans med Smakbox. Verkligen så himla bra! Mängder av saker som man vill ha hemma och det var mycket som kommer gå åt närmaste månaden. Jag provade kyl och frysvaror som tillägg denna gången och ja ser var väl värt det.

Vill du testa smakbox? Om du använder denna kod: j85q2y får du 10% på din första box. Perfekt eller hur?!

6 Comments

  1. Smakbox är bra. Har haft det förut däremot så avslutade då jag tyckte det blev sämre innehåll efter några boxar och sedan har jag inte direkt behov för det just nu.

  2. Tycker alltid de boxarna har etthärlict bra innehåll, fylld med godsaker. Nu var det längesedan vi klickade hem någon men borde absolut snart göra det. Kul med något nytt, väl och frysvaror har jag inte hört om innan

  3. Lite kul grej det där med smartbox andra såna där. Då man får hem saker utan att veta vad det är. Öppna sinnet att prova något nytt ?.
    Någon kanske man ska testa något sånt.
    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: