Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Underbara Claras fotoutmaning: Fånga februari – 19. Moll.

Deltar Underbara Claras fotoutmaning!

Jag var tvungen att använda mig av gamla kära, älskade Google för att få en föraning om vad detta egentligen står för. Nog för att jag vet att det handlar om tonart inom musik, men sådant är definitivt inte enkelt. Så moll är alltså dystert, sorgligt och liknande enligt Google. Så något sorgligt då?

Andra kan nog se det sorgliga i att min biologiska pappa dog när jag var nio. Ser jag bilder därifrån ser jag också samma sak. Men jag känner inte den känslan själv, kanske för att jag levde i det?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: