Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Underbara Claras fotoutmaning: Fånga februari – 24. Matte.

Deltar Underbara Claras fotoutmaning!

Matematik har inte varit mitt ämne. Trots det så har jag behörighet att undervisa till årskurs 6, och läser just nu 7,5 hp till för att jag kanske vill ta en Matematik speciallärarexamen i det utöver i läs- och skriv i svenska. Jag har 30 hp att läsa för att bli speciallärare i läs- och skriv, för Matematik speciallärare skulle det krävas 45 hp, så får se hur jag gör.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: