Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dagens WordPressfråga #27.

Vad är din favoritdryck?

Jag är ju en Pepsi Max:are av högsta rang. Älskar en iskall Pepsi Max.

Men jag säger inte nej till bubbel heller.

1 Comment

  1. Hahaha! Här skiljs vi åt totalt. Pepsi, CocaCola och annan läsk dricker jag aldrig, inte bubbel heller. Jag håller mig till vanligt kranvatten, Brämhults, vin och öl;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: