Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Underbara Claras fotoutmaning: Fånga februari – 28. Målfoto.

Deltar Underbara Claras fotoutmaning!

Denna bild kanske är en hemsk målbild. Men jag tänker också att det finns något vackert i detta, en trollslända som gjort sin absolut sista stund på jorden. Hur dess vingar frusit till is så att jag där i höstas skulle hitta den i det frostiga gräset. Målet, att ta oss igenom livet. Det gjorde den, trollsländan där i gräset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: