Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Bloggutmaning 31 dagar i mars, 2023.

Ny månad, nytt år och en ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag år ut och år in. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Kom ihåg att du ska länka till utmaningen i dina inlägg så fler hittar hit.

 1. Sportlov i Dalarna, har du varit i Norra Dalarna och åkt skidor?
 2. På längden eller utför?
 3. Mandelkubbens dag, din åsikt om att ha den som fika.
 4. Bananens dag, vilka rätter äter du med banan?
 5. Vasaloppet, hurra eller nja!
 6. Håll i hatten!
 7. Fräckisar är något som…
 8. Internationella kvinnodagen, berätta om en kvinna som förändrat ditt liv.
 9. Buskishumor är…
 10. V8-motors dag, vad betyder det för dig?
 11. Gul och blå!
 12. Senaste boken jag…
 13. Mazarindagen, blir det en eller två?
 14. Gratis är något som…
 15. NPF-dagen, vad kan du om neuropsykiatriska funktionshinder?
 16. Ett svårt ord!
 17. Svenska skidspelen, din grej eller ej.
 18. En lyckad träff!
 19. Mitt i prick!
 20. Surt sa räven…
 21. Rocka sockorna, ja eller nej?
 22. Dra mig baklänges…
 23. Då var jag ett troll…
 24. Innan jag hade blogg så…
 25. Våffeldagen, hur vill du ha dina våfflor?
 26. Jag är ganska bra på att…
 27. Min första kyss…
 28. Detta måste jag göra…
 29. Var det snyggaste jag sett…
 30. Tö eller snö?
 31. Sista mars, vad har denna månad givit dig?

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

31 Comments

 1. Vad roligt att du fortsätter med din utmaning. Jag är lite (läs mycket…) dålig på att hänga med på bloggutmaningar. Claras #fångafebruari var jag med två eller tre dagar sen rann det ut i sanden. Det är bra och kluriga rubriker du hittat på den här månaden. Jag vet direkt vad jag skulle skriva om mandelkubben och mazariner iallafall. Det är verkligen inga bakverk som jag tycker om…

 2. Jag är imponerad över dig och alla som har den disciplinen (stavning?) att fullfölja dessa bloggutmaningar. Jag har försökt flera gånger om men har insett att det inte passar mig, däremot läser jag gärna dina och andras svar. ????

 3. Tycker om din bloggutmaning och så roligt att du kör på. Tror jag hoppar på nu i Mars igen. Du brukar ha så roliga frågor som man ibland får tänka till lite ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: