Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Det går alltid åt helvete.

Du skriver på din självbiografi. Hur ser den första meningen ut?

Ja det låter inte så upplyftande, men precis så känns det som biografin om mitt liv skulle heta. Det är aldrig så att jag har samma jämna väg som.många andra. Och jag är trött på alla förbannade uppförsbackar nu.

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: