Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dagens WordPressfråga #31

Vilka filmer eller tv-serier har du sett mer än 5 gånger?

Jag har nog aldrig sett en film eller tv-serie så många gånger? Absolut tittat någon avsnitt eller typ lite av en film. Men definitivt inte fem gånger? Jag är sån där som ser filmer en gång, och likaså serier. Eller ja Charmed, Little house on the Prairie kanske jag sett mer än en gång. Men absolut inte fem gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: