Vilket är ditt favoritväder?

Soligt och varmt helt klart. Aldrig förstått folk som gillar regn och rusk, vem vill ens gå ut då? Kolla på djur som totaltvägrar lämna tak och skydd, de människor som gillar det vädret måste ju vara avvikande.

4 kommentarer

  1. Det är klart man vill ha soligt och klart. Det är allra bäst. Sen kan jag tycka om en kall vinterdag, och till och med regn och åska. Så mysigt att sitta inne då.

  2. Sol, klarblå himmel och runt 25 grader varmt…då mår jag bra. När vindarna har en ljummen skön bris. Bor i fel land …hi hi ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa