Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Internationella barnboksdagen, berätta om en barnbok.

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Hur ska jag kunna välja en barnbok? Jag som älskar barnböcker. Jag läste massor av böcker som barn, och sedan ungdom. Läste för William och under mina år som klasslärare var högläsning något jag såg som oerhört viktigt. Men en barnbok måste jag välja och då får det bli: Barnen på bråkmakargatan. Jag läste den om och om igen som barn, förmodligen eftersom jag alltid tyckt om Lotta.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: