Dark Mode Off / On
Författarens egna ord. Skilla vår mellanpudel

Dagar med vår i sikte.

Igår efter Melodikrysset åkte jag och Skilla ut till Björn i Kniva. Vi hängde i solen och jag satt ett tag och värmde mig mot väggen när solen gav ljus till mig. Skilla satte sig ner och njöt hon också, för nog är det skönt så här i solen. Numera lägger hos sig nära fönster varje dag och värmer sig i solskenet som kommer in, det är helt magiskt äntligen går vi mot vår.

Denna dagen har vi tagit det ganska lugnt dock, en promenad blev det i solen och en liten stunds lek tillsammans. William befinner sig hos Björn denna helg, men antar att han kommer hem imorgon.

Livet känns bra just nu, och det är skönt. Det går mot ljusare tider, både inombords och årstiden. Jag vill våga tro på en vacker framtid.

13 Comments

 1. Ja nu hoppas vi att våren är här för att stanna! Och så underbart att du vågar tro på en ljusare vår på alla sätt. ❤

 2. Så fint att se att du njuter av livet! Härliga Skilla!
  Eftersom vi är pudelägare både du och jag, så kan jag berätta att jag har gulliga bilder på min blogg idag ????

 3. Ja visst är det härligt att det går mot vår nu. Att man kan sitta ute i solen. Hoppas verkligen det här vädret fortsätter. Hoppas du får en bra måndag.

 4. Så härligt med sol och lite varmare dagar, vi har också en försmak av våren, men jag kan ju tyvärr inte utnyttja det eftersom jag är förkyld.

 5. Det var jättehärligt väder i helgen. Även idag måndag. Stålande sol ☀️ & härliga vår temperaturer ????.
  Härlig & skön söndag du fick. Skönt att livet känns bra för dig nu ????.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: