Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dagens WordPressfråga #45.

Vilka är dina morgonritualer? Hur ser den första timmen av din dag ut?

Jag går upp borstar tänderna och går in i duschen. Där tvättar jag håret och fixar mig för morgonen. Sedan går jag till mitt sovrum, fixar håret och klär på mig. Bäddar sängen, och går ner till nedervåningen för att äta frukost. Tar med Skilla ut för morgonen och åker sedan mot jobbet.

2 Comments

  1. Det låter som en bra morgon rutin. Jag går alltid ut med hunden först. Sen diskar o gör rent köket, sen lägger jag mig o myser med chloey el sover sen gör jag mig i ordning.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: