Skilla gillar inte att bada sommartid. Men på våren då ska hon i vattnet till varje pris verkar det som. Idag drog hon rakt ner i vattnet vid dammen och verkade nöjd med den saken.

Tur att solen skiner i alla fall, för det kändes i alla fall att våren är här. Snön ligger kvar på vissa fläckar men nu går det riktigt fort och våren är i antågande.

Imorgon ska jag jobba min första dag på nya jobbet. Det ska bli roligt, men också nytt. Att komma nytt till ett jobb betyder att lära känna nya människor och att lära sig nya rutiner men det ska bli bra tänker jag.

På torsdag är det dags för påsken 2023 också, vi ska äta lite påskmat hemma hos Björn är tanken. Något jag ser framemot, jag gillar påskmat!

15 kommentarer

 1. Så spännande med nytt jobb. Hoppas verkligen det blir så bra som du vill. Vi kommer vara med yngsta dottern på påskafton kväll. Annars blir det lugnt här hemma.

 2. Säger bara burr-burr. Skilla verkar gilla värmen då hon inte gillar svalka sig under sommaren.
  Snacka om mjukstart på din nya arbetsplats. Jag menar två arbetsdagar och sedan fyra lediga dagar. Så det går nog hur bra som helst. Lycka till!!!

 3. akta bara så hon inte är för kall min systers hund har fått det o några utsalg som kliar som sjutton . men min kompis har en hund som me gör o den har aldrig varit sjuk så ja vem vet =) bra hon är nöjd så
  så söt hon e
  kram på er

 4. Skilla är ingen badkruka, jag började frysa när jag såg att hon var i vattnet. När vi var på Gotland så kände jag på vattnet med handen. Steget till att kliva i i bara badkläder var långt… Vad spännande med ditt nya jobb. Jag hoppas att du kommer trivas bra. Trevliga påskplaner du har, funderar på att besöka föräldrarna på söndagen, annars jobbar jag i påsk.

 5. brrrr, måste ju vara svinkallt i vattnet. Hundar är nog lite knasiga i bland. Tar det länge för hennes päls att torka sedan efter badet? Vi kommer nog inte fira så mycket påsk. Äldsta skulle vilja gå påskhäxa men tror vi hoppar det

 6. Djur är ibland konstiga. Däremot så gör de som de vill. Här har det blivit kallare igen och solen lyser med sin frånvaro. Man känner att våren är här så jag hoppas att vi inte ska få mer snö.

 7. Hahaha..vad kul att hon gillar vattnet! Min är inte jätteglad för det men ibland vill hon vilket är så kul att se ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa