Ingen är nog gladare än jag att vi går på lite ledighet nu. Jag är sjukttrött, det känns i kroppen att denna vår och början på året riktigt tagit musten ur mig. Livet har verkligen bara gett mig skit på skit, och min kropp behöver återhämtning. Så att få vila upp sig i några dagar ser jag verkligen framemot.

Efter jobbet idag åker: Jag, Björn och Lizzla till mamma och adoptivpappas stuga i Näset. Jag ska lämna en skyltdocka mamma köpt där, samt få med mig lite saker hem. De ska även få träffa lilla Lizzla för första gången något som ska bli jättekul.

Annars tickar dagarna på, i helgen var jag med min vän Christin på Dalahoppet, där det var hästtävling och jag kanske ska gå dit igen fast på dressyr till helgen. Det är perfekt då jag tog med Lizzla förra helgen, och där kunde hon miljötränas.

Relaterade etiketter:

8 kommentarer

 1. Tycker det låter som bra planer och vad roligt för dig och Lizzla att ha varit på hopptävling. Kan tänka mig att det blir bra träning för Lizzla med alla ljud, alla människor och stora hästar.

 2. Finaste, bästa du!!! Har inte läst bloggar på ett tag så möttes av en chock när jag kom in här. Har hulkandes läst igenom allt med Skilla och kan inte ens föreställa mig den smärta du går igenom. Fyfan vad du är stark. Är så glad att du har så fina människor i din närhet, och att Lizzla har fått komma in i ditt liv. KRAM! ❤

 3. Ja, allt utom ditt nya jobb verkar ha gått emot dig den här våren. Men nu är set snart sommar och långledighet. Inte långt kvar! Du kan ”träna upp” dig under långhelgen. Önskar dig toppen väder med sol och värme!

 4. Jag känner så med att denna långledighet är så välkommet. Jag ska lyssna på min kropp & känsla i mig vad jag vill göra. Det får bestämma.
  Skönt att få byta lite miljö. Det kan ladda energi.
  Hoppas att det går bra med mötet mellan Lizzla & din familj ????????????. Nöje med träning ????????

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 5. Så bra att du kunde miljöträna lizzla förra helgen. Det behöver hundarna när de är valp. Hoppas det gick bra när din mamma och adoptiv pappa träffade Lizzla för första gången igår. Själv ska jag på bio idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa