Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

1. Kan du nå ner till tårna om du böjer dig framåt?

2. Vad är något du gör långsamt?

3. Vad kommer du snart börja med igen?

4. Hur behåller du sommarkänslan?

5. Har du något planerat för hösten?

Kan du nå ner till tårna om du böjer dig framåt?
Nej! Har långa ben och läst att det därmed är väldigt ovanligt att kunna göra sådant.

Vad är något du gör långsamt?
Hmm, vet inte? Gör nog det mesta ganska raskt.

Vad kommer du snart börja med igen?
Jobba… Hade hellre varit ledig, men på måndag är semestern slut.

Hur behåller du sommarkänslan?
Med vädret som är nu skulle jag påstå att jag mest får höstkänslor. Skitjobbigt! Jag är ju en sommarmänniska.

Har du något planerat för hösten?
Plugga till speciallärare så jag där dubbel examen. Annars hänga med Lizzla och längta till ledighet igen.

10 kommentarer

 1. Jag har också mest höstkänslor faktiskt. Mina sommarkänslor försvann med regnet och kylan. Ännu mindre sommarkänslor får jag dessutom nu när det är augusti och det börjar mörkna tidigare på kvällarna.

 2. Vilken fin och somrig bild på dig och Lizzla. Har sagt det flera gånger – i år drog Stockholm en solklar vinstlott vad gäller sommarväder. Även nu är det fortfarande fint, trots att det efter kl. 16 regnar. Men hittills har det inte varit kallare än 16 grader, så…
  Då önskar jag dig en jättefin sista semesterhelg innan höstterminen börjar på måndag.

 3. Juli har inte varit någon fin sommarmånad, överlag tycker jag juni o augusti brukar vara solsäkrare, bättre ta semester då om man kan välja. Men nu kommer svampen, och jag är en höstmänniska , i alla fall fram till november, då är det öken..
  Duktigt att du orkar plugga!

 4. Jag är också sommarmänniska så jag är inte helt nöjd med denna s.k. sommaren, men försöker ta vara på de ljusglimtar som är.
  En gång i tiden var jag också rask i vändningarna med tusen järn i elden. Dock, min axelskada ”slog undan benen” så allt går med eftertänksamhet.
  Kul att plugga igen! Älskar sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa