Dark Mode Off / On
Akvarium Ett dalaliv Lizzla vår mellanpudel

Lite gratis, lite shopping & upplevelser.

De senaste dagarna har jag passat på att verkligen njuta av de sista semesterdagarna.

Så denna vecka har jag hängt en del med Björn. Vi var till Borlänge där jag sprang in på IKEA och köpte två ramar för att sätta foton i. Vi åkte sedan till Säterdalen, där åt vi lunch och kikade runt. Lizzla skötte sig exemplariskt. Efter Säter åkte vi till Hedemora där jag handlade en leksak till Lizzla samt en handduk på Peek-a-Boo

Jag har handlat lite nytt till akvariet så det ska bli renare. Fiskarna gillade saken direkt så paketet från Cyberzoo var en stor favorit för fiskarnas del.

Utöver det fick jag tag på en jättefin filt till Lizzla på Marketplace helt gratis. Så himla gullig och perfekt att ha i bilen.

5 Comments

 1. Helt klart blev det en liten shoppingrunda för dig, alltid kul att komma ut lite. Är själv inne på min 5e helg nu och får nog erkänna att jag är trött. Åkte hemifrån tidigt då jag var på en begravning innan.

 2. Alltid så roligt med nytt. Kul att köpa saker till djur ???? borde jag med göra och uppdatera kopplet till chloey.
  Fin med att ha ett akvariet. Men kan tänka mig att mkt skötsel behövs för det el jag kanske ha fel ????
  Kram på dej ????

 3. Trevligt med utflykt. Å att hitta något att shoppa är ju alltid trevligt ????.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 4. Härlig dag du hade. Kul med att hitta en filt till Lizzla helt gratis på marketplace. Man kan verkligen göra fynd där. Jag hittade alla fyra böcker i serien the 100 för en billig peng men det har jag berättat förut.

 5. […] ha rastverksamhet utomhus. Jag anser väl någonstans att ska vi arbeta utomhus ska vi inte behöva köpa kläder för saken, utan det borde arbetsplatsen stå för. Detsamma gäller med inneskor som skolor anser […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: