Dark Mode Off / On
Akvarium Lizzla vår mellanpudel Städa

En klippt Lizzla, sjukdagar & ett gäng med yngel.

Sedan i måndags har jag varit sjuk men nu idag känns det bättre. Vilket var skönt för min del, då blir det jobb imorgon.

Eftersom jag mått bättre idag har jag fixat hemma med att städa upp och gjort lite fint här hemma. Det är sådant jag brukar gärna när jag börjar känna mig piggare som sjuk.

Passade även på att tillsammans med Björns hjälp trimma nosen och klippa till lite på Lizzla. Hon tyckte hon fick uppleva ett mordförsök! Innan det hade jag dessutom både kammat hemma samt duschat så tror inte jag låg på plussidan idag. Men nu ser hon mera och det verkar hon ändå glad över.

När jag gav fiskarna idag såg jag att någon av mina fiskar eller flera? Fått yngel, det är orange, svarta och vita yngel så kan vara flera olika fiskar som fått yngel. Det visar sig!

Nu ska jag titta lite på Viaplay innan jag ska sova.

7 Comments

 1. Känner igen det där med att ligga på minus hos djuren. Det brukar jag göra när jag borstar igenom gammelkatten. Han är världens snällaste och goaste katt, men avskyr när han ska borstars. Så om blickar kunde döda så skulle jag vara död flera gånger om.

 2. Tråkigt att vara sjuk men fint att höra att du mår bättre nu ???? Skönt att återfå orken och städa undan hemma & va roligt med yngel! Vad är det för sorts fiskar du har? Gällande klippningen önskar man ju vid såna tillfällen att man kunde prata djur språk haha, så man kan berätta att det är för deras skull ????

 3. Mina kaniner ser ut som att jag försöker mörda dem varje gång klorna skall klippas. Man behöver ju hålla efter sina djur men de verkar ju inte alls uppskatta allt slit man gör ????

 4. Inget kul att vara sjuk. Skönt att du mår bättre nu.
  Jag blir sån jag med. Att jag vill städa lite när jag har varit sjuk. Man orkar ju inte städa & hålla undan när man är sjuk.
  Är nog inte många hundar som gillar att bada & bli klippta. Men glada blir dem när dem ser sen. Fin Lizzla blev i sin frisyr ????????.
  Kul att du fått fisk yngel ????????

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 5. Min hund gillar inte heller när man klipper henne el trimmar. Hon blir rädd för det. Men när hon får en dusch efter så springer hon runt och är så glad över det 🙂

 6. Skönt att du är piggare så du kan gå till jobbet idag. Läste ditt inlägg på facebook. Ja du kan inte legat på plussidan men det är något man bör göra ibland när man har en hund.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: