Dark Mode Off / On
Lizzla vår mellanpudel Skilla vår mellanpudel

Lizzla 24 veckor & 17 veckor sedan Skilla lämnade jorden.

Idag blir alltså lilla Lizzla hela 24 veckor. När hon blir 6 månader den 25/8 kommer vi ha middag med hennes bror Iors familj samt Ior så klart. Jättekul verkligen, och så roligt för den att träffas igen. Är verkligen jättekul att ha kontakt med Lizzlas bror och hans familj.

I natt sov vi över hos Björn. Vi såg på Länge Leve Bonusfamiljen på Netflix och jag skulle inte alls vilja påstå att den är så dålig som folk säger? Tycker faktiskt den var riktigt bra och hade en tydligen uppföljning på senaste säsongen.

Skilla ????

Idag är det 17 veckor sedan älskade Skilla dog. Tycker veckorna går alldeles för fort, och jag tänker på henne dagligen. Det gör så ont att hon skulle behöva dö så ung, hon var bara 3,5 år. Det är alldeles för kort tid för en hund att leva, men jag vet att hon är med oss här fastän vi inte ser henne. Du är saknas lilla gumman!

4 Comments

  1. Hon blev alldeles för ung. Hon har verkligen betytt mycket och var så älskad utav er. Hon var lycklig som hade er. Beklagar verkligen sorgen, och tänk att tiden har gått så fort. Kul att ni umgås och låter syskonen få träffas! ♥️

  2. Så stor hon blir Lizzla. Kul att fira hennes 6 månaders dag med en middag tillsammans med hennes bror och hans familj. Ja 3,5 år är för ung för en hund att dö men tror också hon finns med er varje dag. Är också övertygad att hon vet att hon är saknad. ????

  3. Kul att ni ska ha en middag när Lizzla blir 6 månader gammal ????. Ibland är livet orättvist. Skilla är med dig & hon är ju en del av Lizzla ????. Mysigt att sova hos Björn. Går det bra för Lizzla att sova hos Björn??

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: