Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Gratis och nästan gratis.

I fredags så var jag och tankade bilen. När man tankade fick man köpa en kexchoklad för en krona. Så det blev ju nästan gratis. Jag var också till Quality flowers som är en del av Interflora och köpte fyra stycken blommor. Köpte för gratis för mig eftersom jag hade presentkort på 200 kr och blommorna kostade precis 200! Gissa om jag var nöjd med den saken.

13 Comments

  1. Vilket bra kap du gjorde i fredags. Lite gott att äta på & fräscha upp hemmet med blommor ????????.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

  2. Vilka kapp du gjorde! En kexchoklad för 1 krona är verkligen inte dumt och dessutom riktigt gott. Jag hade med varit väldigt nöjd med köpen, fina blommor 🙂

  3. Åh kexchoklad som är så gott. Helt klart något jag är svag för. Det och dubbelnougat. Fina blommor du fick också, och precis som du säger. Gratis är gott.

  4. Kul att kunna köpa en kéxchoklad för endast 1 krona när du tankade bilen. Så härligt att kunna köpa blommor för ett presentkort så de blev helt gratis. Fina är de också.

  5. Så fint av dem att bjussa i stort sett på en kexchoklad och det var ju verkligen en kram på dig från dem och härligt att få mumsa på. Ohh så fina blommor och fint att få in nya, perfekt med presentkort som täckte allt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: