Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Den brokiga vävnaden, att bli kär.

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag minns pirret som man kände som nykär. Det är fint, samtidigt inget jag vill vara ofta. Gå runt och fundera på den man lämnar över sina känslor till. Hur tar den personen hand om känslorna. Inte alltid så snällt har jag fått erfara genom livet.

5 Comments

  1. Det är inte många gånger jag har blivit kär. Faktiskt bara två gånger om jag minns rätt. Men det är ju inte kvantiteten som räknas utan kvalitén… sägs det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: