Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 36: Randomiserat

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad dagdrömmer du om?
 2. Har du något smeknamn?
 3. Om du kunde byta plats med någon under en vecka, vem skulle det vara?
 4. Tror du på spöken?
 5. Vilken fråga ställer folk till dig som du ogillar?

Vad dagdrömmer du om?
Vad jag vill göra med livet. Tänker på utveckla fotografering, försöka blogga mera, prova olika spännande saker samt köpa en hund till och en katt.

Har du något smeknamn?
Madde…

Om du kunde byta plats med någon under en vecka, vem skulle det vara?
Faktiskt ingen, aldrig förstått det där behovet av att byta liv med någon. Mitt liv innehåller och har innehållit tillräckligt.

Tror du på spöken?
Ja det gör jag.

Vilken fråga ställer folk till dig som du ogillar?
Kan du ställa mer frågor. Jag avskyr det där, jag ställer fler frågor OM jag har några frågor.

17 Comments

 1. Mmmm…. gillar heller inte ”Kan du ställa mer frågor?”… uppenbarligen inte, om jag hade frågor så hade jag ställt dem, det handlar inte om att jag är blyg eller rädd, snarare att jag förstår! Gillar heller inte folk som är övernyfikna, den informationen du behöver kommer du att få, du behöver inte veta allt….

 2. Ja det där är en märklig fråga eg att vem vill man vara för en dag och den enda jag kan komma på är Bellis, skulle vara roligt att få testa vara dotter till mitt eget barn för en dag eller hur man ska säga.
  Fråga som jag ogillar är om sjukdommar har jag märkt, det blir jag nervös och orolig av

 3. Bra tänkt. Om man vill byta liv med någon så borde man försöka förändra sitt eget liv istället, och se den andra personen som en inspiration.

 4. Jag tycker det vore jättespännande att byta liv. jag kanske är lite schizofren, fast på spöken tror jag inte. Att skaffa fler djur önskar många, bara man har tiden och pengarna så är det ju en bra investering, man får mycket kärlek. Trevlig helg

 5. Att Madde är ditt smeknamn är inte ett dugg överraskande. Känner några Madeleine, och precis alla kallas för Madde. Egentligen synd, ör Madeleine är ett väldigt fint förnamn.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: