Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Tjejen som visste för mycket, vad vet du mycket om?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag vet ganska mycket om olika saker. Men något otippat jag vet mycket om är nog historia och kända personer. Jag memorera också allt människor berättar för mig.

1 Comment

  1. Oj, då är jag raka motsatsen, tyvärr. Har egentligen en obefintlig allmänbildning. Förstår inte varför, avsaknad av intresse för många ämnen kanske. Historia är ett sådant ämne. Men fotboll kan jag;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: