Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig Högtider & födelsedagar Porslin

Årskula 2023 – Mumin.

Mumin är ju en favorit för mig, det är ingen hemlighet för dig som läst här ett tag. Så gissa om jag tycker denna julkula för 2023 är hur underbar som helst. Den kommer få klä granen i år! Bara några veckor kvar tills dess nu! Köpte den på Iittala.

13 Comments

  1. Vilken fin julkula! Här går vi i valet och kvalet om vi för en gångs skull ska köpa en riktig gran, nu när vi får barn i huset igen ( barnbarnet Samuel!) Vi har ju haft en konstgjord bordsgran de sista åren!
    Ha en fin start på veckan!

  2. WOW! Såååå himla fin den är. Visste inte att det fanns Mumin-julkulor. Men nu vet jag det också. Å det är ju självklart att du köpte den:-)

  3. En fin kula och en kontrast till de mer traditionella. Vinter, kyla och snö är inte min grej, men julen är något speciellt…gammal som jag börjar bli ????
    Någon gran har vi inte haft på några år, men väl annat julpynt. Hoppas kunna återkomma med bilder på min blogg framöver.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa