Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Alla prenumerationer till bästa pris.

Något som jag utnyttjar är prenumerationstjänster, jag har haft en del sedan sådana blev populära för ett tiotal år sedan. Först ut var Netflix, jag minns fortfarande när den tjänsten blev tillgänglig. Jag fick erbjudande med gratis månad när jag stod på Elgiganten i Borlänge. Ingen jag kände hade Netflix innan och när jag insåg utbudet som då mot idag var väldigt litet var det verkligen något helt nytt för mig. Tänk dig då när jag sedan upptäckte HBO, Viaplay och C-more. Ett tag fanns även en tjänst som hette Filmnet också, jag tror det var den som blev C-more sen men är osäker.

Hur som helst så har jag genom åren alltså provat streamningtjänster för film och tv-serier i första hand, men även för böcker. Därför var det extra kul när jag såg att det numera finns en tjänst som samlar alla former av prenumerationstjänster på samma plats. Där ser du priser och även aktuella erbjudanden, hur smart är inte det ändå? Tjänsten heter prenumeration.deals och har allt som jag gillar. Här kunde jag kolla aktuella priser, samt även se om man får någonting gratis, sådant som jag gillar. Nu brukar jag fortsätta att titta ändå efter provperioder i form av att köpa tjänster.

Så varför ska man då kolla sånt här tänker du? För min del handlar det om att jag använder tjänsterna, det är allt som jag gillar och så får jag tillgång till det mesta. Det är perfekt på helgen när man bara vill titta på något en stund, jag brukar se både nya filmer och serier. Just nu kollar jag på Ondskan på TV4 och den vill jag verkligen rekommendera för alla att titta på. Jag gillade aldrig filmen, men tv-serien är verkligen riktigt bra. Jag plöjde avsnitten i fredags och nu väntar jag bara på att nästa avsnitt ska komma ut så att jag kan fortsätta titta. Om jag förstått det rätt är det två avsnitt kvar, och sedan lär jag hitta en ny serie igen. Det är väl lite därför jag gillar just prenumerationstjänster man hittar något nytt hela tiden och det är enkelt.

För mig är detta verkligen helt rätt och jag tänker att denna sida kommer få mig att verkligen hitta bra erbjudanden framöver. Utöver det så ska jag kolla på lite annat också, som mattjänster och liknande. För bra erbjudanden gillar jag och att prenumerera gör saken enklare på många sätt. Dessutom är det ju något speciellt ändå att titta på saker man gillar. Ibland kan man ju få tag på riktigt gamla klassiker sådana man såg som tonåring. Jag och Björn har till exempel börjat titta på Bridget Jones dagbok igen, den är verkligen en sådan där film som jag skrattar åt varje gång. Det är lite dråpligt och man skrattar åt saker som händer där i filmen, kanske känner jag lite igen mig i henne också. Det gjorde jag nog redan som tonåring, minns att jag och en vän såg den på bio tillsammans. Efter det började jag även läsa boken, som även den blev en favorit.

6 Comments

  1. Så intressant att se hur prenumerationstjänster har utvecklats över tid, från de första dagarna med Netflix till dagens mångfald av alternativ. Prenumeration.deals verkar vara ett praktiskt verktyg för att hitta de bästa erbjudandena.

    Jag delar din entusiasm för att utforska nya serier och filmer. Det är som att resa till olika världar och uppleva spännande berättelser. Tack för tipset om ”Ondskan” på TV4!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d