Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lizzla vår mellanpudel Rygg & nackvärk

Planerat, korvgrillning & ryggont.

Befinner mig i Kniva och idag har vi grillat korv i skogen. Lizzla levde livet och var riktigt glad över att få springa runt med långlina i skogen. Perfekt verkligen att vara ute när solen skiner, grilla korv och kylan är precis i sådana minusgrader att det är behagligt att vara utomhus.

Något som är mindre roligt är min smärta i ryggen, den strålar ner mot benet och upp till revbenen och sedan nacken. Värst med nacken är att den övergår till migrän. Jag känner att detta är så jobbigt på alla sätt och vis.

Ni som följer mina bloggutmaningar kan idag få veta att jag planerat alla rubriker från maj (hade redan feb, mars & april klara) till december. Jag har tidigare alltifrån suttit i slutet av varje månad och gjort rubriker. Men nu är dessa alltså klara för hela året. Hoppas ni som deltar ska gilla rubrikerna.

Ikväll blir det tacos här, det ska bli jättegott.

10 Comments

  1. Vilken framförhållning du har! Fantastiskt!
    Ryggont är vidrigt, vet tyvärr precis vad du menar, men jag ändå ”tur” att smärtan inte strålar uppåt utan ”bara” neråt…

  2. Vad skönt att komma ut i det vita landskapet, här har tyvärr snön försvunnit igen – även om jag längtar efter våren så är snön så mycket trevligare än det grå trista innan våren slår ut.
    Lider med dig, hoppas det blir bättre. Har gått 1.5 vecka med ryggont här med, trodde först det hade med att jag skottade men det vill inte ge med sig och har extremt ont ännu. Håller tummarna att du har lite mindre ont i morgon

  3. Härligt väder ni har med minusgrader och sol. Här är det istället plusgrader och gråväder. Har du kollat upp smärtan? Det jag tänker direkt är ischias eller ett diskbråck. Just strålande smärta kan vara att en nerv kommer i kläm. Så bra att du har dina utmaningar klara. Det är framförhållning det. Smidigt att kunna tidsinställa inlägg med så man slipper tänka på det.

  4. Otur att du ska ha ont i ryggen. Hoppas den släpper så du slipper ha ont. Det måste kännas skönt att ha bloggutmaningen planerad för resten av året, Kul att kunna grilla korv ute. Här var det underbart väder igår men idag har snön smält och det är plusgrader. Gott med tacos det är något som alltid är något man tycker om att äta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.