Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Februari, och dags att fira: kommer du fira Morotskakansdag?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Det tror jag tyvärr inte men mums så gott. Just morotskaka är verkligen något jag gillar väldigt mycket. Man kan ju reagera på morot i kaka, men det är faktiskt en jättegod kombination.

10 Comments

  1. Morotskaka är nog en av mina favoritkakor får jag säga. Älskar verkligen det.
    däremot kommer jag inte äta någon idag, eller man ska aldrig säga aldrig.

  2. Morotskaka liksom morötter äter jag inte. Gillar inte smaken. Men innehållet i ditt glas skulle jag nog mumsa i mig utan minsta tvekan:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.