Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lizzla vår mellanpudel Specialpedagog

Påsk, nytt hår & tankar.

Så var det påsk då. Jag har Lizzlas kompis Dobbe här, för er som vet om att Lizzla började löpa i veckan behöver ni inte vara oroliga. Dobbe är kastrerad och inte intresserad alls av Lizzla, hon är heller inte i höglöp så något intresse finns inte där heller.

Jag började denna långfredag med att färga håret. Blev lila toppar och brunt hår upptill. Var till tippen igår och slängde massa saker så idag rökt även sådant som skulle till återvinningen. Det är riktigt trist väder här i Falun så det händer inte så mycket annat.

Är glad över det nya jobbet på Kunskapsskolan I Borlänge med start första augusti, speciellt då jag även skrivit på pappret för uppsägning då min nuvarande skola Lärande Grundskola Falun läggs ner.

Nu ska jag fortsätta kvällen. Glad påsk!

10 Comments

 1. Så härligt med ny och fräsch färg på håret! Det piggar alltid upp och fint blev det.
  Grattis till nya jobbet dessutom! Hoppas du ska trivas bra. Vår svärson jobbar på Kunskapsgymnasiet. Vet inte om det är samma koncern men vi kan väl säga som så att han hade en orimlig arbetsbörda och ett oacceptabelt schema. Sedan gäller det så klart inte alla skolor utan det handlar om ledningen. Inte meningen att låta negativ för det är så klart olika men jag väljer att säga hur det kan vara inom den koncernen om det är samma.

 2. Kul att Lizzla har sin vän Dobbe att leka med.
  Vad fin du blev i håret ????????.
  Å jag är så glad att du har fått ett nytt jobb! ???????? så du inte behöver gå & oroa längre.

  Glad Påsk ????????
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 3. Så fin du blev i håret. Stort Grattis till nya jobbet. Måste kännas skönt att ha ett nytt jobb att gå till när höstterminen börjar. Visste att du inte skulle ha svårt att hitta nytt jobb. ????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa