Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Jetpackfråga Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #140

Beskriv en risk du tog som du inte ångrar.

Förra året mitt i sorgen efter Skilla skaffa en hundvalp med allt vad det innebär. Det är jobb med en hundvalp, det är en bebis som kräver massor. Men jag ångrar mig inte en sekund!

6 Comments

  1. Men oj, vilken fråga! För min del så måste det nog vara när jag sa upp mig från mitt arbete, och yrke sen 15 år tillbaka, för att testa något helt nytt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa