Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Jetpackfråga Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #145

När känner du dig som mest produktiv?

När jag städar här hemma. Eller som dagens kommer se ur idag. Det blir tipspromenad runt gruvan, sedan kommer Dobbe hit som jag är hundvakt åt, efter det är tanken att tvätta bilen. Jag ska hinna med att städa här hemma också, dagen kommer definitivt kännas produktiv som jag ser det.

3 Comments

  1. Låter absolut som en produktiv dag! 😀 Hoppas helgen varit fin! 🙂 Och tack för din kommentar om nöjd kund för julkalendern, såklart kommer den igen till hösten! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa