Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Muminmugg säsongmugg sommar 2024 – Bärsäsong.

När vi varit till Barkarby på mellandagen efter Kristi himmelsfärd, tog vi vägen hem via Uppsala. Där sprang jag in på EKO och handlade den nya Muminmuggen för denna säsong. Den var bra rabatterad där så jag blev verkligen jätteglad när den fanns där. Jag hade inte planerat köpet från början, eller jo skulle köpa den men visste inte att den fanns där överhuvudtaget, så blev ett spontant inplanerat köp.

2 Comments

  1. Vilken fin muminmugg. Jag vill ju ha fler muminmuggar med tiden, vart brukar du köpa dem? Några ställen du kan rekommendera ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa