Marie stannade här tills idag jätte kul 🙂 .
Igår satt vi och höll på att driva lite med Joel hehe.
Va jätte skoj länge sen jag hade så kul. Eller Marie drev med Joel
jag satt mest och skrattade.

Sen skaffade vi hemkörning på pizza hit oxå jätte gott.
Var enormt sugen på pizza nämligen så de va värkligen nått att äta.

Ska snart göra mig lite frukost Marie åkte nyss vi sov till kl 9.30! JÄTTE länge för mig numera. Kan iofs varit för att jag inte sovit så mycket sen i fredags.

Hmm idag måste jag handla lite mat faktiskt.

2 veckor kvar tills semestern nu ska bli enormt skönt måste jag bara säga
känns som jag inte orkar jobba mer snart har ont i ryggen + sammandragningar och annat jävla skit behöver värkligen känna att jag får semester.

  • eftermiddag –

Hmm snart måste jag gå och handla känns som de inte är nått jag ser fram i mot varje gång jag går så gör de ont :S och de tycker jag inte om alls.
Men måste ju ha mat. Iofs har jag lite som jag kan göra hemma så kan jag
handla imorgon efter jobbet. ORKAR knappt jobba känns inte nått vidare.
Ju längre in i graviditeten jag kommer ju mer besvär får jag. Värst är att jag har så
ont hela jäkla tiden hoppas de kan gå över men har börjat inse att så inte är fallet.
Grr & morr.

Fast de finns en vän jag tänker på jätte mycket idag ska HON veta och jag hoppas allt löser sig för dig Gumman! Skriver inga namn och så men du har mitt fulla stöd i och jag lovar att hjälpa dig bara jag kan.

Pratade med mormor förut idag och hon hade frågat min morbror om hon inte kunde får åka med honom ner till Falun när han skulle till Borlänge och handla nu i veckan och vad tror ni att han svarade när han fick veta att mormor ville komma hit och hjälpa mig packa och sånt JO min så kallade morbror blev svartsjuk för att hon ville de och sa nä han skulle inte skjussa ner henne till mig. MOGET NÄR MAN ÄR 53år och svartsjuk på sin lilla-syster (min mamma) och hennes barn. Jag måste ha sveriges mest omogna morbröder som är svartsjuka på sina syskon när dom ska föreställa vuxna. Herre gud tur att jag och mina syskon inte är så där omogna i alla fall menar jag och mina syskon har aldrig varit svartsjuka om mamma hjälp nån av oss. Känns allvarligt talat som jag och mina syskon med åldrar från 7-20 är mer mogna en mina morbröder med åldrar 47-53 år… Tack och lov är min moster mer mogen av sig i alla fall iofs är hon ju tjej så de kan ju förklara vissa saker. Nä ursch blir så upprörd.

v 27+6

Är så lycklig. Tiden går så fort och mitt barn växer och bli stor där inne i magen ler.
Barnet hade ingen cysta alls fick jag veta av min BM doktorn hade glömt tala om de för mig. Har sammandragningar numera och Björn har ångrat sitt beslut över att inte vara delaktig i barnetsliv. Skönt att veta att han kommer finnas där för den lill* när hn kommer ut. Ska göra ett ultraljud och kolla upp vad den lill är för kön den 9 aug villket kommer betyda att jag är i v33 exakt då. Barnet i min mage har öppnat ögonen nu och lyssnar på de jag gör. Att jag inte valt att bli mamma tidigare i livet de är här de bästa som hänt mig.

Kram & Puss
Madde och Liten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa