Nu är de 12veckor kvar tills jag ska föda lycka i massor

Var på Förlossningen igår kväll Anna om du undrar varför ja inte ringde upp.
Den där jäkla värken jag haft mellan höften & ryggen började göra ännu ondare så åkte in. VISADE sig att de var njurarna som jag misstänkt. Njurledarna har tydligen blivit ihoptryckta av magen och de ger smärtor i njurbäckenet. Villket tydligen är ett ovanligt graviditetsåkomma men vem om inte JAG har fått de…
Fick morfin som hjälpte men om de kommer tillbaka måste jag åka in igen på deräkten för dom måste ge mig nått annat. man får inte ge gravida förmycket av den sprutan pga att barnets hjärta kunde bli påvärkat av använing av de men 1gång gick bra. Hoppas man slipper få ont igen,

Nu ska jag äta min frukost.

Puss & kram Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: