Efter att ha åkt in igår fick jag samma spruta som i söndags och den hjälpte hoppas den ska forstätta med de nu… VILL inte åka in igen!

Sovit bra i natt för sprutan har hjälpt fick sova på BB och de gick ju bra fick lära mig hur jag ska ligga för att inte besvära njurarna… Ska ligga i fosterställning med kudde under magen.

Imorgon ska jag försöka komma till jobbet håll tummarna för mig.

  • kvällen –

Nu är de onsdag kväll och jag har idag ätit pyttipanna med stekt ägg. Mums
Inte gjort pyttipanna sen jag flyttade hemifrån för 3 år sen snart. jag var 17 när jag flyttade till min första lägenhetet i Orsa. En etta längst upp om jag delade med en massa snuskiga silverfiskar + spindlar som jag hade krig med varje dag. URSCHA mig!
Flyttade in 23 aug har jag för mig. Vet i alla fall att jag varit tillsammans med Niklas i samma veva så länge sen. Jösses. Känns som ett helt annat liv har jag ens varit tillsammans med han?! fast vet inte om man kan kalla de tillsammans om de håller i ett halvår? Ärsch svårt med sånt där. Lika med dom andra jag varit ”tillsammans” med oxå bara 1-2 månader och känns inte som jag räknar dom deräkt. Nä kanske aldrig haft ett förhållande i mitt liv utan mest korta förbindelser är nog inte typen som klarar av att träffa någon eller så är de helt enkelt så att jag inte kan konsten att behålla killarna antar att de är konsten att behålla killar som är de svåra. Jag litar för lite men ändå för mycket på dom. En del av mig vet att de snart tar slut en annan vet att jag inte kan hålla en fågel i fångenskap utan låter killen leka ute och vips är han borta ur mitt liv. Kanske skulle behöva gå på en kurs hur man behåller en karl… HAHAHA. Nä ursch vad tragiskt.
Trivs med min situasion som jag har nu väntar barn känner mig lycklig har egen bostad klarar mig själv + att mitt barn har en pappa som vill ställa upp på hn. Och de är de viktigaste om jag någonsin träffar en kille igen ska jag inte presentera mitt barn för killen förens efter mist ett halvår för barnets skull så jag vet att de är seriöst jag vill inte att mitt barn ska få nån låssas-pappa som förvinner ur livet när hn eller h*n precis börjar tycka om killen. Fast inga planer på att träffa någon känns som jag just nu är ganska off killar och har inga planer på att träffa någon.

Nä nu ska jag ta och borsta mina tänder & lägga mig i sängen och sova för natten!
God natt alla gulliga läsare!

Puss & Kram
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa