Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

.::: De blir bara värre :::.

Ja fy och ursch.
Åkte in igår för att värken återvände fick en medicin i tablett form som jag reagerade med illamående yrsel och hjärtklappning + andningssvårigheter.
När jag kom hem kunde jag inte skilja på dröm & värklighet.
DE var hemskt minst sagt idag mår jag fortfarande skit dåligt
och känner mig helt matt. När jag var in på toaletten var de som när man överkokat ägg efter att jag kissat. Ringde nyss om de inte gick över + min värk får jag lov att åka in igen. JAG MÅR SÅ JÄVLA DÅLIGT ATT JAG INTE KAN ÄTA!!!

De här är hemskt milt sagt.

  • kväll –

oförändrat. Barnet har sparkat väldigt lite idag & de tänker jag upplysa om när jag kommer upp på förlossningen om ett tag. Behövde inte skynda mig för de var tydligen mycket idag… KÄNNS som en yxa i foten på någon skulle vara nått jag skulle vilja ge. Har så jäkla ont kan inte ens känna mig glad åt nått säger bara aldrig mer morfin i alla fall. Barnets pappa ska ringa mig om ett tag så jag får skjuss upp på förlossningen sen blir man ensam och illamående där uppe helt själv. Men förhoppningsvis får jag hjälp.

Puss & Kram
Madde och Liten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.