V30+0

Happ problem med njurarna i stället nu :S. Alltid är de nått. Barnet känns närmare mig nu en någonsin. Känns som vi är ett mer och mer för varje dag. Finns nog ingen i hela världen som kan känna en sån känsla förens man är gravid. Idag ska jag på MVC och barnets pappa ska med dit får se vad han tycker. Får lyssna på lilln hjärta.
kommit på att h
n gillar när jag badar hela magen rör sig när jag badar precis som h*n njuter i fulla drag av de. Mamma älskar dig min lilla söta Liten!

(Ett utdrag jag skrivit ur min riktiga dagbok)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: