Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

Ultraljud och nya magbilder

Då ska jag snart i väg på Ultraljud då.
Känns som de inte är lite spännade längre.
Är ju fortfarande helt underbart att se sin lilla pojke
men inte spänning i att se honom. Den största spänningen nu är ju att få föda ut min lilla pojke och möta honom IRL . Vill ju se hans ögon. Höra honom. Känna på honom veta att de är han jag gått och burit på i 9 månader och vetat att han de mest underbara som finns.

Cilla tatuerade sig igår. Den blev jätte bra. Vill oxå göra en fan när lilla-syster törs tatuera sig före en själv är faktiskt ganska avensjuk på henne. Får försöka ta och tatuera mig efter att lillen föds fast de absolut första jag ska göra då är att färga mitt hår vill ha en annan färg en blonderat :-).

Björn kommer och hämtar mig halv 11 så de är kanske bäst att börja sminka sig snart. Iofs tar de 3 min men ändå är super seg ju.

  • Efter Ultraljudet –

Allt var bra med lill-killen eller snarare STOR killen han väger 3400 redan!!!
Så blir nog en bebis som kommer väga bortåt 5kg ( H.J. Ä.L.P !!!)
Jag är faktiskt inte så stor själv… Menar jag är ju ganska liten i kroppens omkrets iofs är jag dock ganska lång så kan ju vara därför… Doktorn sa iofs inte att han skulle väga 5kg men gissar på de. Själv vägde jag 4100 när jag föddes. Melissa vägde 4900 så vi är ju ganska stora bebisar i familjen. Jaja ska nog gå bra så länge lill-killen inte väger 7-9kg 😉 hehe. Ska på ÅB om två veckor om inte lillen är född då dvs. Fast de tror jag väl inte fast hade varit skönt att få föda ut honom snart.
Doktorn gjorde undersökning på mig. Var inte öppen men hon sa att de kanske blir en bebis snart för att han var fixerad så hon trodde de för när hon kände sa hon att hon kände huvudet (innifrån) fattade nada men hon är ju doktor så. Björn körde jag föresten ut när de var undersökning ville inte ha han där. Fast han gick nog ut självmat 😛 tror inte de är nått som killar vill vara med på faktiskt. Jag skulle i alla fall inte vilja vara med till en urulog och kolla… skulle ni?!

Eftersom både mamma och Björn ska vara med på förlossningen har jag redan berättat för båda att dom får gå ut när dom ska kolla hur mycket jag är öppen osv känns privat därimot när lillen föds är en annan sak men jag tycker verkligen de är hemskt med gyn-undersökning.

Cillas pojke Jimmy knäppte två nya mag-bilder på mig som jag lägger upp nu.

Kram & Puss
Madde och Liten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.