Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

. P o l y e s t e r .

Igår kom Lena hit hon och Per gav bebben en tallrik med nalle puh + bitring och en nappflaska så super gulligt! och sen en baby-bok som jag redan hade en :-S fast den får bli till nästa liten jag får 😀 för jag ska ha fler fast inte en på några år ska faktiskt gå komvux först och sen träffa någon och sen skaffa en till liten men vem vet man kan aldrig vara säker kanske är med barn om ett år igen fast de ingår inte i nån plan jag har.
Hade de jätte kul med Lena och fick se hennes förlovningsring den var jätte fin vi satt uppe och pratade tills kl 5 i natt. Sen åkte hon hem till Orsa. Antar att hon precis som jag lever som en zombi idag.

Christin kom hit idag vid 12 ungefär hon hade köpt en snobben dress till lillen 🙂 jätte söt.
Marie (Orsa) var ju här i måndags och hon hade köpt en ljusblå bebis byxa super söt den med 🙂 . Ska ta och lägga upp de mina vänner köpt och visa på bild kanske?

Lillen verkar föresten bli en liten snobben och nalle puh bebis massa saker med de men med en mamma som älskar snobben + nalle puh är de nog inte så konstigt.
Igår var jag upp på Ta till Vara (mitt gamla jobb) och där fick jag en bilbarnstol! + en lavalampa och ett spel 😀 så kul att man fick de av dom lycka . Ska upp och visa lillen för dom sen när han är nyfödd.

Ja nu ska jag ta och gå och sova lite på soffan eftersom jag inte fått så mycket sömn alls.

Puss & Kram
Madde och Liten

Just ja. Ingen ska ta detta personligt men skulle ni som läser min Dagbok vilja vara så vänliga att inte skriva om de ute i gästboken? Om ni vill skriva om de så skriv i mail i stället de finns vissa personer jag inte vill ska veta saker om barnet och de är därför jag har hemliga dagboksinlägg + raderar så fort jag hinner. Tack så jätte mycket i förhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.