Dark Mode Off / On
Graviditet

. energi? .

Fortfarande utömd på all energi.
Men de kommer nog bli bättre. Sov jätte tungt i natt så tungt att jag nästan inte kunde vakna i morse. Fast tvingade mig ur sängen.

Ska till MVC idag och ha vanlig kontroll men ska även prata med henne om hur jag känner mig. Nu är de tydligen 18dagar kvar till BF känns så jävla konstigt. Om ca (+ – 0 ) kommer min lilla pojke födas vill ju bara hålla honom nu. Orkar nämligen inte vara gravid mer nu känns som jag inte orkar vara sjuk än gång till.
Nä jag vill vara frisk!

Håller föresten på att tvätta lite bebis kläder till lillen oxå. Ljus-tvätt känns bra om man tagit sig igenom alla kläder idag och sen imorgon tar jag i stället säng-kläderna till lillen så är allt helt klart sen.

Fick föresten lamm-fällen igår jätte mysig satt och kände på den ett tag sen la jag ner den i vagnen.
Har allt nu.
DVS:

• massor av kläder (50-100 plagg typ varav hälften är 50 mamma handlat de mesta, en av Marie ”Orsa” & en av Christin)
• spjälsäng (fick av mormor)
• vagn (köpte själv för 800 kr en 2000:a nästan helt oanvänd med regnskydd , täcke, myggnät)
• bilbarn-stol (fick av jobbet)
• baby-sitter (köpt av Mariella min kusin då hon fick med sig 2 hem i stället för en den är rosa iofs eftersom hon fick en dotter men känns som de kvittar är en dyr sort oxå mellan 600-800 kostar dom i butiken jätte fin den är fortfarade i uppsala fast ska försöka få hit den)
• sköt-bord (köpte själv för 600)
• blöjor 3 paket Pampers , ska även köpa 2 Libero (rabatter!!!)
• nappar (1 paket köpt själv)
• napp-flaskor (2 st , en jag fick av mamma + en jag fick av Lena)
• barnmat-tallrik ( 2 st , en jag fick av Lena med nalle puh super söt! den andra har jag köpt själv)
• ammningsnapp ( 1 st , köpt själv)
• ammnings-Bh (anna-cecilia super härlig, köpt själv)
• ammnings-inlägg
• mina första år nalle puh bok (fick den 1:a av mamma efter UL och sen hade Lena köpt en lika nyss men den får nästa liten få 😀 )
• bebis-sängkläder (har jag fått av mamma hon hade sparat efter oss jätte söta tror de är 4 st sätt)
• täcken (2 st)
• Lamm-fäll (köpt själv)
• sängmobil, bitleksaker, nallar

Ja typ allt jag har nu. Känns även som jag glömt en massa. Nu ska jag ta och duscha snart.

Puss & Kram
Madde och lillen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: