Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

. snart är graviditeten slut .

Nu är de 17 dagar kvar tills jag har BF de är ju plus minus noll oxå.
Konstigt att de gått så förbannat fort att från sett grav-testet till att snart
vara mamma. Längtar mig tokig vill ha ut min lille son nu.
Att få gåvan att vänta ett barn är de bästa som hänt mig. Fast vissa saker
hade jag gärna sluppit med den här graviditeten oxå.
Men snart är han här min underbara lilla son.

NU ska jag ta och tvätta upp resten av baby-kläderna.

  • mot kvällen –

Ursch. Illamående idag igen. Känns som jag mår konstant illa numera.
Vill kräks hela tiden. Började i söndags och setat i sen dess. Varje gång jag äter.
BLÄäääääää!!! Har inte mått illa tidigare på de här sättet blir jätte äcklad av viss mat oxå. Känns som man börjat om på gravidititeten så här på slutet. Konstig känsla.

Nu ska jag hänga upp bebis kläderna! 😀

Puss och kram
Madde & Liten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa