Dark Mode Off / On
Graviditet

. Dag att minnas . – 11:e september 2004

Nu är de 3 år sen W.T.C och 1 år sen Anna Lind och den lilla 4 åriga flickan blev mördade. Hemskt att de hänt så mycket på denna dag.

Själv hoppas jag som vanligt att de ska sätta igång en förlossning åt mig.
Men sånt vet man ju aldrig.

Hmm ja tänkte att jag skulle steka lite köttfärs idag skulle varit gått till frukost även om jag faktiskt inte är så jävla hungrig.

Annars vet jag inte om de är så speciellt mycket som händer i helgen
ska ta de lugnt imorgon kommer Cilla ner igen och då ska hon få hjälpa mig
med lite små saker alla bebis kläder är tvättade och klara.

  • kväll –

Lite trött är jag. Såg nyss hotet med Björn. Jätte bra faktiskt men som vanligt om jag se sånna filmer blir jag störd. Precis i slutet så blev en massa filer raderade med huvud-personen och man fick inte veta varför. suck blir så arg när man inte får veta slutet.
Vi ska se rånarna snart och äta lite.

Kommer en uppdatering ikväll eller imorgon.

Puss & Kram
Madde o Liten

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: