Ska på mvc idag. Björn skulle eventuellt med idag får se hur de blir. Han sa nått om att ta sovmorgon så får se om han menar att han ska med eller inte.

Ringde mammas jobb idag och frågade om hon kunde få ledigt några dagar när de är förlossning och lite av den första tiden, Björn vill ha dom 10 pappa-dagarna så.
På ett sett är de ju bra på ett annat känns de ju skumt att ha honom här i 10 dagar. Jobbig situasion när man inte är tillsammans med pappan till barnet. Fast samtidigt så kan jag ibland känna GUD vad skönt att jag inte är tillsammans med pappan till barnet när jag pratar med folk som är de och dom har bråkat om något och båda är förbannade på den andra osv. Då känner jag pjuh skönt att slippa de problemet i alla fall.
En bra sak som varit sen mvc besöket i v32 är att björn verkligen fick sig en tankeställare där när jag + BM skällde lite på honom. Tror han fattade hur de låg till då.

Nä nu ska jag duscha blir en liten [uppdatering] efter mvc besöket.

  • kväll –

allt var bra på mvc.
Hjärtljuden – 140
SF-mått – 35 (34,5)

Hade socker i urinet igen… Ska lämna ett fasteurinprov och kolla hur de är på torsdag. annars var allt bra som sagt.
Fast Bm skällde på mig för att jag inte bett Björn handla + laga mat åt mig.
Hon sa sist att jag skulle be om hjälp från Björn och inte göra saker själv längre som att gå och handla osv, känns ju lite skumt att inte göra de oxå måste ja ju säga eller hur! Hur ska man kunna att inte göra de?!
Ja så nu har björn lagat mat åt mig idag och handlat skämms hon tycker jag ska börja inse att jag är hög-gravid och inte kan göra saker jag kunde innan, de är ju faktiskt jävla svårt att inte klara sig själv när man alltid gjort de.

Imorgon åker jag och Björn till Orsa som de ser ut. Han ska träffa mamma för första gången.

KRAM OCH PUSS
Madde & Lillen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: