Happ nu kommer de in magbilder för v39 (v38+1) . Björn knäppte dom igår.
Kan ni ju ha att roa er med :-).

Idag sticker jag förmodligen till Orsa då. Ska bli kul att träffa mamma & familjen där uppe. Inte sett dom sen v34. saknad . Ja annars så är de mitt i natten och jag tror inte min lilla mike tyson (nytt smeknamn på lillen) vill sova nått för att mamma vill de.Så därför jag sitter uppe kl 00:06 på natten. Är 12 dagar kvar till BF idag då!
Jippi!!! vill verkligen föda ut min lilla bebbe nu. På torsdag ska jag ta och äta katrin-plommon (anna tänker prova eftersom de funkade på din mamma). Fick även tips på att dricka 2 koppar hallonte (hade satt igång åt en annan då) . Och om de inte händer nått då tar jag och provar detta på fredag. Ett resept jag hittade på www.familjeliv.se

”Recept på en dryck som sägs kunna hjälpa förlossningen att komma igång.
Receptet kommer från en barnmorska!
1.5 liter vatten
2 pressade citroner
2-4 matskedar honung eller lönnsirap
2 matskedar färskriven ingefära
2 teskedar cayennepeppar

Blanda detta väl och drick hälften. Har inget hänt efter ca ett dygn, drick resten.
Kanske fungerar det? OBS! det blir rätt så starkt… men har inga konstiga biverkningar.”

vet att alla säger att inget kan sätta igång en förlossning men va fan de skadar inte att prova eller hur. I värsta fall får man bostätta sig på toaletten några timmar. 😛 och de skadar då inte mig.

varför jag väntar till torsdag beror på att då behöver inte mamma ta ledigt från jobbet förhoppningsvis. En till anledning till att jag vill att de ska sätta igång är att jag varit på förlossningen både lördag och söndag pga så jävla kraftiga sammandragningar + mensvärk så jag fick bricanyl för att slippa ha ont! Så nä tack jag vill ha ut lill-killen nu.

Love 2 you all!

Madde och tyson!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: