God morgon allihopa.William sov i sin säng till halv två i natt sen kom han över till mig.Han ser så söt ut.Kommer med täcke och kudde och drar dom in till mig.Jag har täcken i min säng (2 st) och 6 kuddar så det finns de han kommer in med.Men kanske tryggast med eget.Så om några timmar kommer min underbara mamma hit och min låssas pappa så ska vi åka till Orsa.Får alltid ångest när jag ska dit.Vill gärna isolera mig inomhus orsa är dödens rike…Älskar dock min familj där.Har varit upp 2 gr i år.


12:44 – Via WAP
William har fått inskolnings plats på manhems förskola första feb.Det kommer vara en helt ny förskola, hoppas den kommer ligga nära härifrån vi bor ju på manhem.Har tänkt ha 15h veckan tycker de verkar lagom.Kanske utökar det sen när man måste jobba om jag inte kommer in på högskolan.Ibland funderar jag på att starta eget om jag inte får studera vidare är inte sugen på att jobba som usk sånt jävla slit jobb för skitlön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: