Så imorgon är det julafton. Jag började denna dag med att fixa mig sen gick jag och William ner till mormor. Är säkert 2 km så tyckte han var jätte duktig 🙂 . Han gick hela vägen både dit och hem alltså 4 km sammanlagt. (Bar honom iofs kanske 50 meter på hem vägen. Men resten gick han). Jag och Cilla har spelat disney TP.

William sover just nu. Får se om jag kanske skriver lite mer sen.

– PUSS –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: