Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Dont be stupid, dont be nice.

Har inte så himla mycket att skriva. Är så tidigt på morgonen än. Hehe.
William sitter i soffan och kollar på barnkanalen. Björn jobbar till klockan tolv sen ska han hjälpa sin mamma laga skorsstenen så jag och William ska åka hem i mellan. Upptäckte nyss att jag inte fått något betyg i medicinskgrund trots att jag var godkänd i kursen dom har inte regat betyget blev lätt förbannad kände jag. VILL ju kunna få mina csn pengar snart så man kan slippa oroa sig för pengar. Får väl ringa på tisdag. Hade velat gå hem idag men har ingen vagn så måste väl ta bussen känns drygt. Jag vill gärna röra på mig men gå med William 2 km runt trafikerade vägar är inget jag har några planer på.

Får se vad jag ska göra mer idag. Mamma och min låssas-pappa skjussade min lilla-syster till köping igår (hon bor där med sin kille) så dom tog in på hotell i västerås. Blev lätt avis *s*. GUUU va skönt att sova på hotell liksom.

Nä nu ska jag ringa bredbandbolaget och höra om jag fått mitt bredband än eller om dom vet när jag får det. Men jag får väl vänta till februari eller nått.

[senare]

Rensade lite vänner. Känns som att varför ska man ha dom på listan när man aldrig skriver med dom? Såg rätt tomt ut nu. Ibland fundrar jag på att rensa läsare här också men sen när jag kollar vilka som får läsa och vilka som läser varje dag känns det dumt.

[Kväll]

La upp bilder i kollaget om ni vill se hur vi bor. Bara att kolla. Lite förändringar kommer det bli men är typ så där allt ser ut i alla fall. Bara att gå och glo när ni får time over.
Nu ska jag natta gosis.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: